Yeu Montehermoso-spain, bienveníu/a a la Güiquipedia!

Gracias por colavoral en el proyetu. Si quieris, pueis dil pal Seranu i palral con otrus usuarius.

Ena Güiquipedia se gasta la ortografía del estremeñu unificá. Por otru lau, si por un casual no sabis cómu escrevil qué, pueis preguntá-lu aquina.

Si es la primel ves que editas un "wiki", la Güiquipedia t'ofreci una retahila d'ocionis pa enseñal-ti:


AyuntamientuAyúaZona prevasDúasZahorilis i almenistraoris


Lú, no palras estremeñu? - ¿No hablas extremeño? - Don't speak Extremaduran?
Embassy


Asperamus que te esparijas muchu en colavorandu con nusotrus, pos velequí, nusotrus de seguru que bichamus contigu!

Yeu Montehermoso! Lo cúmu va esu? É vistu que as criau una prantilla que la verdá es que mos va a venil mu bien, cansa un pocu estu d'escrebil siempri el mensahi sigún la presona, muchas vezis IPs, asínque muchas grácias. El chascu es que hazi albondu se preguntó a los usuárius la Güiquipeya cúmu hazel pa nu tenel pobremas cola grafia (pol nu bel una holma estandal d'escrebil en estremeñu), i se chegó al alcuerdu de gastal la "Ortografía del Extremeño" de Ismael Carmona pa traucil la entrihazi, los entítulus de los artículus, las categorias i las prantillas, siendu los artículus en sí libris de sel escritus con cualisquiel ortografia (razonabri, craru está). Es pol estu polo que ai que chambal la ortografia e la prantilla (si pueis hazelu tú bien, si nu, imilu i ya lo hagu yo). Salús! Better 12:32, 19 Húniu 2008 (UTC)

Güenas! Ombri, yo te recomiendu que te leas la primel gramática el estremeñu de Pablo Gonzalvez, u la Ortografía del Extremeño de Ismael Carmona, inque con esu de oyil a los mayoris nel tu puebru tiinis albondu ganau. En cuantu a lo del monobook-suite, la verdá es que nu tengu ni idea... me lo pusi ena wikipedia en castellanu i lo ví mu enteosu. Los botonis i tal, sé que se puein añiil, lo que nu sé mu bien es cúmu furrula tó esu. :S -Better 09:04, 20 Húniu 2008 (UTC)